Interview met Jonathan Demme in Venetië

Jonathan Demme was in Venetië voor zijn documentaire Enzo Avitabile Music Life over de Napolitaanse muzikant Enzo Avitabile. Volgens de geruchtenmachine was hij in Napels voor het filmfestival en wilde hij de excentrieke zanger en allesbespeler slechts ontmoeten, maar wisten de Italianen er een documentaire uit te rammen. De docu oogt een beetje in elkaar geflanst met veel beelden waar cameramannen doorheen banjeren en fragmenten van optredens. Enzo Avitabile Music Life voelt dan ook meer als een extraatje op een concert-dvd dan een op zichzelf staande documentaire. Alle geinterviewden in de docu zijn bijvoorbeeld vol lof over de kleine Enzo, terwijl toch zeker zijn kinderen niet altijd even blij moeten zijn geweest met een grotendeels afwezige vader.

We interviewden Demme op het terras van het Excelsior Hotel in Venetië waar hij doctor Hannibal Lecter zelf ter sprake bracht. De regisseur van The Silence of the Lambs zei nog regelmatig aan de seriemoordenaar te denken, die hij altijd Doctor Lecter noemt.


En een interview (alleen in het Italiaans) met Enzo Avitabile:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s